Flag_of_Sweden_svg-3.png Flag_of_Denmark_svg-2.png Flag_of_Finland_svg.png Flag_of_the_United_Kingdom_svg.png

EDENHALL-4.gif

Sveriges enda tillverkare av sockerbetsupptagare

Lång erfarenhet och tradition i kombination med nyfikenhet, idérikedom och framåtsträvan har gett Edenhall Mekaniska Verkstad AB en unik position. Vi är Sveriges enda tillverkare av sockerbetsupptagare med tillhörande service, men samtidigt så mycket mer. Vi renoverar maskiner, som vi sedan säljer på begagnatmarknaden.

Vi utför även legotillverkning där vi kan erbjuda hjälp med hela produktionskedjan, från konstruktion till färdig produkt.

Vår verksamhet kan vila på flera ben på grund av det breda kunnandet som finns i företaget. Oavsett om det handlar om elektronik, hydraulik, svetsning eller andra arbetsområden har vi den kompetens som är nödvändig. Vi har helt enkelt specialister inom allt. Många av våra 12 anställda har också jobbat på Edenhall i många år. Det betyder mycket när vi snabbt behöver serva våra kunder på plats under betkampanjen.

Erfarenheten är också nyttig när vi, ofta i samråd med våra kunder, tar fram maskiner anpassade efter de förhållanden som råder. Idag exporterar vi till ett flertal länder, till exempel till Finland, Danmark, Holland, England, Schweiz och de baltiska länderna.

Dansk-flagga.png

Kontakta oss

Edenhall Mek Verkstad AB

Vallåkravägen 54

253 41  Vallåkra

inf..@edenhall.se

Tel. 042-324050

Följ oss på

Faceb.jpg