Flag_of_Sweden_svg-3.png Flag_of_Denmark_svg-2.png Flag_of_Finland_svg.png Flag_of_the_United_Kingdom_svg.png Flag_of_Germany_svg-2.png

Flagge_Edenhall_Imagebrochure-1-2.jpg

EDENHALL-12.jpg

Ny förarhytt

R-Cab

Den ombyggda och väldigt rymliga R-Cab-förarhytten har uppgraderats avsevärt och är upphängd på hydrobussningar. Den är inriktad på föraren, som har den bästa översikten över den ombyggda PR2-plogaggregatet från en fysiologiskt lämplig och bekväm sittplats.

Den lätta, sköna och attraktiva inredningen i den nya hytten garanterar den mest bekväma driften. Det finns generöst dimensionerade hyllor, förvaringsutrymmen och gott om utrymme runt föraren. En kylare och den integrerade sätesventilen för heta dagar och sätesvärmare för kallare väder är standardutrustning. Extremt kraftfulla fullt LED-arbetsljus vänder på natten till dag.

Ergonomi och komfort med föraren i centrum.

Förarplats

Joystick för tanktömning

Automatisk funktion för snabbare tömning av bettanken. Två olika tömningsutlastningshöjder kan programmeras.

Ergonomisk joystick

Multifunktions joystick med integrerad mini-joystick och tre fritt tilldelningsbara programmeringsknappar för snabb lagring och upphämtning av olika skördeinställningar.

R-Monitorn

Maskinens bakre del visas på bildskärmen i fågelperspektivet. Hinder är synliga och kollisioner undviks.

Bekvämlighet

Föraren i centrum

Generöst dimensionerade hyllor, förvaringsutrymmen och gott om utrymme runt föraren. En kylbox och den integrerade sätesventilering för heta dagar och stolsuppvärmning för kallare väder är standardutrustning.


Automatisk vikning

ROPA "Tiger 6" växlar automatiskt från vägtransport till fältläge med en knapptryckning. Utlastningselevatorn, en meter breda runtgående elevatormattan, tankgrinder och andra grupper viks en efter en, i vissa fall samtidigt. De sensorstyrda övervakningssystemen utesluter driftsfel och kollisioner. Hela vikningsprocessen med samtidig aktivering av alla funktioner tar mycket kort tid.

Arbetsbelysningsmeny

Individuellt eller alla arbetsljus kan slås på med ett finger på pekskärmen. Och tre olika ljusprogram kan sparas och säkerhetskopieras.

Extremt kraftfulla fullt LED-arbetsljus vänder på natten till dag.

R-Concept

Intuitivt dubbeloperativt koncept

Intuitivt dubbeloperativt koncept - ROPA kombinerar sin nya, intuitiva operationsfilosofi under namnet R-Concept. Den stora 12,1 tums pekskärmen är maskinens informations- och kommandocentral. Härifrån övervakar operatören hela maskinen, får information om driftsförhållanden och prestandadata, justerar funktioner och maskinens arbetsresultat. Funktionen utförs manuellt, antingen med fingertopp på pekskärmen eller med vridning och tryckning på "R- Välj "och" R-Direct "vridknappar. Reglagen är placerade i ergonomiskt perfekt läge på den nyutvecklade kontrollpanelen och handtaget på den multifunktionella styrspaken (med integrerad mini joystick). Den tunna kontrollpanelen i förarens läge erbjuder många justeringsmöjligheter och stöder den ergonomiska och bekväma sittplatsen med kraftigt förbättrad allsidig syn.

En utmärkt arbetsplats för körglädje.

Välj viktiga arbetsfunktioner

Funktionsgrupper för intuitivt urval och justering av alla viktiga funktioner under drift utan betydande förkunskaper.

Direkt i terminalmenyn

Direkt åtkomst till huvudmenyer och detaljerade maskininställningar och datafrågor i undermenyer.

10,000 lumens på förarhytten

Kraftfulla LED-lampor vänder natt till dag

Den ombyggda och väldigt rymliga R-Cab-förarhytten har uppgraderats avsevärt och är upphängd på hydraulbussningar. Det är inriktat på föraren, som har den bästa översikten över den omdesignade lyftanordningen från en fysiologiskt lämplig och bekväm position.

Dansk-flagga.png


Kontakta oss

Edenhall Mek Verkstad AB

Vallåkravägen 54

SE-253 43  Vallåkra

inf..@edenhall.se

Tel. +4642324050

Vi syns även på

Faceb.jpg