Flag_of_Sweden_svg-3.png Flag_of_Denmark_svg-2.png Flag_of_Finland_svg.png Flag_of_the_United_Kingdom_svg.png Flag_of_Germany_svg-2.png

Flagge_Edenhall_Imagebrochure-1-2.jpg

EDENHALL-12.jpg

R-Cab förarhytt i ny design

Passion för upptagning

Bli fascinerad av ROPA Tiger 6 i fält

Förarplats

R-Cab

Den ombyggda och väldigt rymliga R-Cab-förarhytten har uppgraderats avsevärt och upphängd på hydrobussningar. Den är inriktad på föraren, som har den bästa översikten över den ombyggda PR2-plogaggregatet från en fysiologiskt lämplig och bekväm sittplats.

Den lätta, sköna och attraktiva inredningen i den nya hytten garanterar den mest bekväma driften. Det finns generöst dimensionerade hyllor, förvaringsutrymmen och gott om utrymme runt föraren. En kylare och den integrerade sätesventilen för heta dagar och sätesvärmare för kallare väder är standardutrustning. Extremt kraftfulla fullt LED-arbetsljus vänder på natten till dag.

Ergonomi och komfort med föraren i centrum.

Joystick för tanktömningen

Automatisk funktion för snabbare tömning av bettanken Två olika utlastningshöjder kan programmeras.

Ergonomisk Joystick

Multifunktions joystick med integrerad mini joystick och tre fritt programmerbara knappar för snabb lagring och hämtning av olika inställningar.

R-Monitorn

Maskinens bakre del visas på bildskärmen i fågelperspektivet. Hinder blir synliga och kollisioner undviks.

Förarkomfort

Föraren i centrum

Runt förarplatsen är generöst dimensionerade hyllor, förvaringsutrymmen och gott om ledigt utrymme. Självklart, som standard, en kylbox och den integrerade sätesventilationen för heta dagar och en uppvärmd sits för kalla kampanjdagar.

Automatisk vikning Klappautomatik

ROPA "Tiger 6" växlar automatiskt från vägtransport till fältläge med en knapptryckning. Utlastningselevatorn, den en meter breda runtomgående elevatormattan, tankgrinder viks en efter en, i vissa fall samtidigt. De sensorstyrda övervakningssystemen utesluter driftsfel och kollisioner. Hela vikningsprocessen sker med samtidig aktivering av alla funktioner och tar mycket kort tid.

Arbetsbelysningsmeny

Individuellt eller alla arbetsljus kan slås på med ett fingertryckning på pekskärmen. Tre olika ljusprogram kan programmeras.

Extremt kraftfulla fullt LED-arbetsljus vänder på natten till dag.

R-Concept

Intuitivt dubbeloperativt koncept

Intuitivt dubbeloperativt koncept - ROPA kombinerar sin nya, intuitiv operationsfilosofi under namnet R-Concept. Den stora 12,1 tums pekskärmen är maskinens informations- och kommandocentral. Härifrån övervakar operatören hela maskinen, får information om driftsförhållanden och prestandadata, justerar funktioner och maskinens arbetsresultat. Funktionen utförs manuellt, antingen med fingertopp på pekskärmen eller med vridning på ratten och tryckning på "R- Välj "och" R-Direct "vridknappar. Reglagen är placerade i ergonomiskt perfekt läge på den nyutvecklade kontrollpanelen och den multifunktionella joysticken (med integrerad mini joystick). Den tunna kontrollpanelen i förarens läge erbjuder många justeringsmöjligheter och stöder den ergonomiska och bekväma sittplatsen med kraftigt förbättrad allsidig syn.

En utmärkt arbetsplats för körglädje.

Välja viktiga arbetsfunktioner

Funktionsgrupper för intuitivt urval och justering av alla viktiga funktioner under drift utan betydande förkunskaper.

Direkt i terminalmenyn

Direkt åtkomst till huvudmenyer och detaljerade maskininställningar och datafrågor i undermenyer.

10,000 lumens på förarhytten

Kraftfulla LED-lampor vänder natt till dag

Den ombyggda och väldigt rymliga R-Cab-förarhytten har uppgraderats avsevärt och upphängd på hydrobussningar. Den är inriktad på föraren, som har den bästa översikten över den omdesignade ploganordningen från en fysiologiskt lämplig och bekväm position.

Dansk-flagga.png


Kontakta oss

Edenhall Mek Verkstad AB

Vallåkravägen 54

SE-253 43  Vallåkra

inf..@edenhall.se

Tel. +4642324050

Vi syns även på

Faceb.jpg