Flag_of_Sweden_svg-3.png Flag_of_Denmark_svg-2.png Flag_of_Finland_svg.png Flag_of_the_United_Kingdom_svg.png Flag_of_Germany_svg-2.png

Flagge_Edenhall_Imagebrochure-1-2.jpg

EDENHALL-12.jpg

FÖRARHYTT

T

Den nybyggda och betydligt bättre monterade R-Cab-hytten på hydrauliska bussningar ger en optimerad vy över upptagningen, samtidigt erhålls en fysiologiskt korrekt och bekväm sittplats. En trevlig och vacker inredning i den nya kabinen i kombination med utmärkt ljudisolering garanterar bekvämaste körning. Extremt kraftfulla LED-arbetsljus vänder på natten till dag.

Förarplats

Joystic för tanktömning

Automatiska funktioner för snabbare tömning av tanken. Två olika utlastningshöjder kan programmeras på programknapparna för att underlätta utlastning i vagnar eller betstuka.

Ergonomisk joystick

Multifunktions joystick med integrerad minjoystick och tre fritt programmeringsbara knappar för snabb programmering och hämtning av olika skördeinställningar.

 

Bekvämlighet

Automatisk vikning

En knapptryckning är tillräcklig för att automatiskt "ställa om" Panther 2 från vägtransport till fältupptagning. Utlastningselevatorn, den 1,00 m breda ringhiss och tankgrinder viks upp en efter en och delvis samtidigt, allt är sesorstyrt. Hela vikningsprocessen utförs genom samtidig aktivering av alla funktioner som är 50% snabbare.

R-Concept

Nytt operativt concept

ROPA kombinerar under namnet R-Concept sin nya intuitiva operationsfilosofi. En stor 12,1 tums pekskärm fungerar som maskinens informations- och kommandocentral. Härifrån övervakar operatören hela maskinen, får information om driftsförhållanden och prestandadata, justerar funktioner och därmed arbetsresultat från maskinen. Funktionen utförs manuellt, antingen med fingertryck på pekskärmen eller genom att vrida och trycka på vridknapparna "R-Select" och "R-Direct", som ligger i ergonomiskt perfekt läge vid den nyutvecklade kontrollpanelen i armstödet med den multifunktionella joysticken (med integrerad mini joystick). Den tunna kontrollpanelen på operatörens plats föreslår många möjliga justeringar för den ergonomiska och bekväma sittplatsen och samtidigt ökad synlighet och uppvärmning av bekvämt förarsäte.

En utmärkt arbetsplats för körglädje.

Val av viktiga arbetsfunktioner

Funktionsgrupper för intuitivt urval och justering av alla viktiga funktioner i arbetsapplikationen utan betydande förkunskaper.

Arbetsbelysningsmeny

Individuella eller alla arbetsljus kan tändas med ett finger på pekskärmen. Och tre olika ljusprogram kan programmeras.

Direkt i terminal menyn

Direkt åtkomst till huvudmenyer och detaljerade maskininställningar och datafrågor i undermenyer.

Dansk-flagga.png


Kontakta oss

Edenhall Mek Verkstad AB

Vallåkravägen 54

SE-253 43  Vallåkra

inf..@edenhall.se

Tel. +4642324050

Vi syns även på

Faceb.jpg