Flag_of_Sweden_svg-3.png Flag_of_Denmark_svg-2.png Flag_of_Finland_svg.png Flag_of_the_United_Kingdom_svg.png Flag_of_Germany_svg-2.png

Flagge_Edenhall_Imagebrochure-1-2.jpg

EDENHALL-12.jpg

PANTHER

Teknisk perfektion på två bäraxlar

ROPA Panther är en tvåaxlig självgående upptagare, utvecklad med visionärt koncept. Många nya utvecklingar i ROPA Panther som leder till förbättrad effektivitet och ökad daglig produktion i effektivitet och framför allt rensning av sockerbetor kombinerad med mindre markpackning. Väl beprövade funktioner och detaljlösningar kombineras i nya Panther tillsammans med de senaste tekniska innovationerna från företaget ROPA. Extra stora däck, den helautomatiska hjulbelastningen och lutningskompensation med rullstabilisering, extra lång utlastningselevator, automatisk vikning för snabb omställning från vägtransport till fältläge är bara några av många innovationer. Det nya intuitiva driftskonceptet R-Concept i den nyutvecklade R-Cab-förarhytten sätter nya standarder för självgående upptagningsteknik.

Rullstabiliseringning


Rullstabilisering med helautomatisk hydraulisk hjulbelastning och lutningskompensation

  • Två svängbara bäraxlar med fyra stabiliseringscylindrar
  • 50% mindre rullande rörelser på chassit och tre punkter för mer exakt räckvidd och mindre skador på betor
  • Exakt körning, mindre skadade betor
  • Minskat materialslitage, förlängd livslängd
  • Hydraulisk anslutning av stabiliseringscylindrarna från varje sida
  • Kompensation av hjulbelastningar mellan fram och bakaxlar-> bättre dragkraft och mindre markpackning
  • Större lutningsstabilitet, mindre risk för vältning
  • Bättre plogdjupskontroll, mindre jordförekomst på betorna
  • Stora Michelin Ultraflex däck med endast 2 bar tryck
  • Bättre körkomfort även på snedställda nedfarter och kuperade fält


Innovativ förarplats och driftskoncept

ROPA jobbar under namnet R-Concept med sin nya intuitiva operationsfilosofi. En stor 12,1 tums pekskärm fungerar som maskinens informations- och kommandocentral. Härifrån övervakar operatören hela maskinen, får information om driftsförhållanden och prestandadata och justerar funktioner och därmed maskinens arbetsresultat. Funktionen är dubbel, antingen med fingertopp på pekskärmen eller genom att vrida och trycka på vridknapparna "R-Select" och "R-Direct", som är ergonomiskt idealiskt placerade på den nyutvecklade kontrollpanelen på ​den multifunktionella joysticken (med integrerad mini joystick). Den smala styrkonsolen på förarstolen erbjuder många möjliga justeringar för den ergonomiska och bekväma sittplatsen och samtidigt ökad överblick och på en ventilerad förarstolsuppvärmning. Totalt sett ett jobb i en egen klass.

 

Dansk-flagga.png


Kontakta oss

Edenhall Mek Verkstad AB

Vallåkravägen 54

SE-253 43  Vallåkra

inf..@edenhall.se

Tel. +4642324050

Vi syns även på

Faceb.jpg