Flag_of_Sweden_svg-3.png Flag_of_Denmark_svg-2.png Flag_of_Finland_svg.png Flag_of_the_United_Kingdom_svg.png Flag_of_Germany_svg-2.png

Flagge_Edenhall_Imagebrochure-1-2.jpg

EDENHALL-12.jpg

Förarhytt

R-Cab

Den ombyggda och väldigt rymliga R-Cab-förarhytten har uppgraderats avsevärt och är upphängd på hydrauliska bussningar. Fokus ligger på föraren, som har den bästa översikten över den ombyggda PR2-lyftaren från en fysiologiskt lämplig och bekväm sittplats.

Den lätta, sköna och attraktiva inredningen i den nya hytten garanterar ren körglädje. Det finns generöst dimensionerade hyllor, förvaringsutrymmen och gott om utrymme runt föraren. Standardutrustning inkluderar en Grammer komfortsits ROPA Evolution med uppvärmda säten och aktiv ventilation och en kylbox under den bekväma passagerarstolen. Extremt kraftfulla full-LED-arbetsljus vänder på natten

Ergonomi och komfort med föraren i centrum.

Förarplats

Joystick för tanktömning

Automatisk funktion för ännu snabbare tömning av bettanken. Två olika tömningshöjder kan programmeras och lagras i programknapparna.

Ergonomisk joystick

Multifunktion joystick med integrerad mini-joystick och tre fritt programmerbara knappar för snabb spara ner och hämtning av olika skördeinställningar.

R-Monitorn

Maskinens baksida visas på bildskärmen i fågelperspektiv. Hinder blir synliga och kollisioner undviks.

Bekvämlighet

Föraren är i centrum

Generöst dimensionerade hyllor, förvaringsutrymmen och gott om utrymme runt föraren. En kylare och den integrerade stolsventilation för heta dagar och stolsvärmare för kallare väder är standardutrustning.

Automatisk omställning

ROPA "Panther 2" ändrar automatiskt från körläge till fältläge med en knapptryckning. Utlastningselevatorn, den en meter breda ringelevatorn, tankgrinder och andra grupper viks en efter en, i vissa fall samtidigt. De sensorstyrda övervakningssystemen utesluter konsekvent driftsfel och kollisioner. Hela vikningsprocessen med samtidig aktivering av alla funktioner tar mycket kort tid.

Arbetsbelysningsmeny

Individuellt eller alla arbetsljus kan slås på med en fingertryckning på pekskärmen. Och igen är en fingertopp tillräcklig för att säkerhetskopiera och återkalla tre olika ljusprogram. Extremt kraftfulla fullt LED-arbetsljus vänder på natten till dag.

R-Concept

Intuitivt dubbeloperativt koncept

Intuitivt dubbeloperativt koncept - Under namnet R-Concept förenar ROPA sin intuitiva operationsfilosofi. Den stora 12,1 tums pekskärm är maskinens informations- och kommandocentral. Härifrån övervakar operatören hela maskinen, får information om driftsförhållanden och prestandadata, justerar funktioner och därmed maskinens arbetsresultat. Funktionen utförs manuellt, antingen med fingertopp på pekskärmen eller med vridning och tryckning på "R- Välj och R-Direct" vridknappar. Reglagen är placerade i ergonomiskt perfekt läge på den nyutvecklade kontrollpanelen och handtaget på den multifunktionella styrspaken (med integrerad mini joystick). Den smala kontrollkonsolen på förarstolen erbjuder många justeringsmöjligheter och stöder den ergonomiska och bekväma sittplatsen med ytterligare förbättrad synlighet.


En utmärkt arbetsplats för körglädje.

Val av viktiga arbetsfunktioner

Funktionsgrupper för intuitivt urval och justering av alla viktiga funktioner i arbetsapplikationen utan betydande förkunskaper.

Direkt i terminalmenyn

Direkt åtkomst till huvudmenyer och detaljerade maskininställningar och datafrågor i undermenyer.

10000 lumens på förarhytten

Kraftfulla LED-lampor vänder natt till dag

Den ombyggda och väldigt rymliga R-Cab-förarhytten har uppgraderats avsevärt och är upphängd på hydrauliska bussningar. Det är inriktat på föraren, som har den bästa översikten över den omdesignade lyftanordningen från en fysiologiskt lämplig och bekväm position.

Dansk-flagga.png


Kontakta oss

Edenhall Mek Verkstad AB

Vallåkravägen 54

SE-253 43  Vallåkra

inf..@edenhall.se

Tel. +4642324050

Vi syns även på

Faceb.jpg