Flag_of_Sweden_svg-3.png Flag_of_Denmark_svg-2.png Flag_of_Finland_svg.png Flag_of_the_United_Kingdom_svg.png

EDENHALL-4.gif

Edenhall har utvecklat och tillverkat betmaskiner sedan 1950-talet. Baserat på denna erfarenhet har vi byggt upp ett komplett produktprogram med tillhörande utrustning samt även säkerhetssystem och utbildning runt dessa produkter. Tillverkningen sker med höga kvalitetskrav och vi väljer främst av allt kvalitetskomponenter i våra produkter. En viktig del i vår verksamhet är vår mycket höga tillgänglighet vad det gäller efterföljande service.

Edenhall kommer även i framtiden att stå för kunskap och kvalitet. Det visar sig redan i en välutbildad personal.

 

Jordar och marker ser olika ut. En betmaskin som fungerar väl i mellersta eller södra Europa kan vara helt fel för Norden, som till exempel har mycket mer sten i markerna. Det är här vi på Edenhall kommer in i bilden, då våra maskiner är särskilt anpassade för de nordiska förhållandena.

Våra två modeller heter Edenhall 753, en treradig bogserad betupptagare med tolv ton i tanken, och Edenhall 754, en fyrradig bogserad betupptagare med tolv ton i tanken. Förutom att maskinerna är nordiskt anpassade är de även fördelaktiga från jordpackningssynpunkt. De är relativt lätta och vi har även börjat köra modellerna med caterpillarband istället för hjul, vilket är skonsamt mot marken. Självklart vill vi på Edenhall, med ny teknik och uppfinningsrikedom, bidra till ett hållbart svenskt lantbruk.

Edenhall 753 och 754 är utrustade med två olika upptagningssystem, vibroplog och oppelhjul.

Som kund väljer du själv vilket system som passar dina behov bäst och vi bistår gärna med råd. Vår erfarenhet säger att det är genom dialog, där vi tillsammans med dig som kund provar oss fram till rätt maskinlösning, som ger det bästa resultatet på lång sikt.

Edenhall har utökat sitt maskinprogram med självgående betupptagare och är idag återförsäljare av det Tyska märket Ropa.

Dansk-flagga.png

Kontakta oss

Edenhall Mek Verkstad AB

Vallåkravägen 54

253 41  Vallåkra

inf..@edenhall.se

Tel. 042-324050

Följ oss på

Faceb.jpg