Flag_of_Sweden_svg-3.png Flag_of_Denmark_svg-2.png Flag_of_Finland_svg.png Flag_of_the_United_Kingdom_svg.png Flag_of_Germany_svg-2.png

Flagge_Edenhall_Imagebrochure-1-2.jpg

EDENHALL-12.jpg

Panther | ASBS Chassi | | Förarplats | Tekniska data

Upptagning & Teknik

Blokeringsfri upptagare med hydraulisk stenutlösning

PR2h-upptagaren är utrustad med motroterande vibrerande plogar och helt underhållsfritt med hydraulisk stenutlösning. 90 cm stora djuphållningshjul i kombination med den intelligenta trepunktsupphängningen med exakt djuphållning av upptagaren. Minimerade underhållskostnader med hjälp av justerbara koniska rullager i växlar och i vibroplogar.

Slaghack

PIS - ROPA Integralhack

ROPA Integralhack - rekommenderas för normala förhållanden
Blasten strimlas från betnacken med robusta slagor och placerar allt mellan betraderna. Som ett resultat levereras blasten med alla dess näringsämnen jämnt på marken -> optimal gödning för efterföljande grödor.

PAS - Integralhack

ROPA allround slaghack med integral hack.
Betblasten krossas och slås ner mellan raderna.

Ett tryck på knappen i hytten växlar maskinen om till integralhack.

RAS hack med blastskruv - PAS - Blattauswurf

ROPA allroundhack med blastskruv
Betblasten krossas och sprids över den upptagna marken med hjälp av en blastskruv eller en spridartallrik. Växlingen ​sker bekvämt med en knapptryckning från hytten. För samling av blast (till biogas eller mjölkboskap) kan en valfri Blasttransportör anslutas.

Micro-topparen

Micro-Topper kammen följer varje bethuvud och justerar trimningsgapet till huvudets storlek, så att betorna inte skärs för mycket och ger maximal avkastning. Avståndet mellan kniv och galler kan enkelt justeras från hytten. Du kan välja mellan toppning och "rakning" endast blast (microtopping).

Maximal intäkt utan ansträngning

Gummislaghack

De båda hydrauliskt drivna rotoraxlarna kan varvtalet och höjden ställas in oberoende av varandra - unikt! Olika inställningar kan lagras och nås på joysticken med hjälp av en minnesfunktion. Varje rotoraxel kan höjden ställas in oberoende av varandra. Som en följd av detta kan föraren reagera snabbt och effektivt på olika förhållanden på grund av att betfälten ändras. Olika inställningar kan lagras och nås på joysticken med hjälp av en minnesfunktion.

PES - ROPA Hack

Rensning

Mjukt, effektivt och individuellt justerbart

Den hydrauliskt spända renstransportören transporterar effektivt betorna till det första rouletthjulet. Portalaxeln möjliggör maximal genomströmning utan att sänka betflödet eller skada betorna. Föraren kan steglöst ställa in elevatorbandets hastighet och om nödvändigt vända om det behövs från hytten. Den automatiska betflödesmonitorn hindrar på ett tillförlitligt sätt maskinen från att betorna strömma över maskinen. Tre rouletthjul rensar betorna extremt effektivt och transporterar dem sedan till nästa steg.

Bettank

28 m³ stor bettank

ROPA Panther har en kapacitet som är större än 28 m³. Tankskruven fördelar sockerbetorna jämnt i tanken. Axelbelastningen hålls jämn och låg. Den automatiska tankpåfyllningen möjliggör optimal fördelning under alla skördeförhållanden genom utmärkt viktfördelning.

Avkastningsindikator tack vare ultraljudsgivare och tanknivåmätningssystem

Tankens fyllningsnivå visas på bildskärmen i färg. Det är ett värdefullt hjälpmedel för föraren, eftersom en visning <50% vid vändning tydligt visar att tanken har tillräcklig kapacitet för betor att ta upp på returkörningen.

Utlastningselevator

Extra lång utlastningelevator - snabb tömning

Utlastningselevatorn är placerad i optimal synvinkel från hytten, mellan de två hjulaxlarna, direkt efter vridpunkten i ramen. Utlastningselevatorn har 3-vikpunkter och är 140 cm bred - för att ännu lättare skapa 10 meter breda betstukor eller lätt kan lasta ut i 4 meter höga vagnar. Medbringarnas höga fingrar på 150 mm garanterar höga utlastningshastigheter med korta avlastningstider på mindre än 50 sekunder.

Dansk-flagga.png


Kontakta oss

Edenhall Mek Verkstad AB

Vallåkravägen 54

SE-253 43  Vallåkra

inf..@edenhall.se

Tel. +4642324050

Vi syns även på

Faceb.jpg