Flag_of_Sweden_svg-3.png Flag_of_Denmark_svg-2.png Flag_of_Finland_svg.png Flag_of_the_United_Kingdom_svg.png

EDENHALL-4.gif

Legoproduktion Vår produktion

På Edenhall har vi utvecklat och tillverkat betmaskiner sedan 1950-talet. Baserat på denna erfarenhet har vi byggt upp ett komplett produktprogram med tillhörande utrustning. Vi erbjuder även säkerhetssystem och utbildning kring dessa produkter. Tillverkningen sker med höga kvalitetskrav, där vi bara använder oss av komponenter av riktigt hög klass. Det som också genomsyrar tillverkningsprocessen är att all kompetens finns under samma tak. Vi bygger alltså våra betmaskiner från grunden, från minsta järnbit tills produkten är färdigmålad och redo för försäljning.

Det innebär att vi på Edenhall har full kontroll över hela produktionslinjen, vilket garanterar en ständigt hög kvalitet.

Edenhall erbjuder legotillverkning och vi kan hjälpa till med hela produktionskedjan, från konstruktion till färdig produkt. Tack vare vår långa erfarenhet inom tillverkning av sockerbetsupptagare har vi stor kunskap inom hydraulik och elektronik. Vi är också erkänt duktiga på till exempel svetsning. Vår maskinpark består av utrustning som innebär att vi

kan utföra 3D-CAD-konstruktioner, svarvning, fräsning, bränning, kantpressning/bockning, robotsvetsning och pulverlackering.

 

Dansk-flagga.png

Kontakta oss

Edenhall Mek Verkstad AB

Vallåkravägen 54

253 41  Vallåkra

inf..@edenhall.se

Tel. 042-324050

Följ oss på

Faceb.jpg